Testimonials

Sylvia Simon
"Nel is mijn steun en toeverlaat geweest als het aankomt op contentmanagement. Zij weet wat technisch mogelijk is en kan snel advies geven wat online interessant is. Met haar daadkracht en pro-actieve houding was het mogelijk snel resultaten te behalen."

Sylvia Simon, Communicatie adviseur, Collega tijdens werkzaamheden bij Syntens
Quirien Verbakel-Veldman
"Het spreekwoordelijke koren tussen het kaf. Nel levert in al haar bescheidenheid uitzonderlijk goed werk af. Ze heeft de zeldzame veelzijdigheid dat ze kan ontwerpen, én schrijven, én gevoel heeft voor design, én dat ze kan beeldbewerken én dat ze nauwkeurig is en de puntjes op de i zet. Voor de bouw van onze website (blokhuiswinterberg.nl) heeft ze zowel het ontwerp gemaakt, als korte teksten geschreven, foto’s bewerkt en de zoekmachinemarketing gedaan."

Quirien Verbakel-Veldman, Eigenaar website Blokhuis Winterberg
René Barendsz
"Nel heeft de (zeldzame) combinatie van zeer hoog werktempo met oog voor detail. Dit resulteert in zeer goede prestaties. Nel heeft gevoel voor beeld en fotografie gecombineerd met tekst en techniek. Door een zelfstandige werkhouding kan je een klus gemakkelijk aan haar toevertrouwen."

René Barendsz, Manager tijdens werkzaamheden Wereldcontact Reizen
Viola Walsma
"Nel is een hardwerkende fijne collega, die erg punctueel de projecten oppakt. Zij denkt goed mee, biedt meerdere oplossingen, en is altijd erg kien op de deadlines. Vakinhoudelijk is zij sterk, zij maakt zich bovendien ook heel snel programma's / applicaties eigen."

Viola Walsma, Communicatie adviseur, Manager tijdens werkzaamheden Syntens
Hubert Slings
"Nel heeft uitstekend werk verricht voor de website www.entoen.nu. Tot haar taken behoorden onder meer webredactie, SEO, Social Media en het analyseren van de websitestatistieken. Ik ben erg tevreden over haar werk en de manier waarop ze verschillende zaken proactief heeft aan- en opgepakt. Nel werkt snel en nauwkeurig en heeft een steile leercurve. Een plezier om mee samen te werken!"

Hubert Slings, Opdrachtgever voor werkzaamheden website Entoen.nu
Pien van der Steen
"Nel is meedenkend, oplossingsgericht, secuur en creatief. Nel pakt klussen proactief en snel op, maar blijft altijd kritisch en denkt graag mee op strategisch niveau. Bovendien beschikt ze over een scala aan vaardigheden: van seo en html tot Google Analytics en beeldbewerking. Wat ik bewonder aan Nel is de vindingrijkheid waarmee ze elke vraag en elk probleem weet te tackelen."

Pien van der Steen, Sr. Online adviseur, Collega tijdens werkzaamheden bij Syntens